Splošni pogoji

Splošni pogoji spletne trgovine Pozitron d.o.o. so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

S spletno trgovino pozitron.si (v nadaljevanju tudi » trgovina«) upravlja podjetje Pozitron d.o.o., Pameče 166, 2380 Slovenj Gradec, matična številka: 5626633000, davčna številka: SI12937304, ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju tudi prodajalec ali Pozitron).

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine Pozitron, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med trgovino in kupcem. Splošni pogoji poslovanja urejajo tudi posamezna pravila nakupa na prevzemnih mestih družbe Pozitron d.o.o.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi. Splošni pogoji poslovanja so na vpogled tudi na prevzemnih mestih Pozitron d.o.o.